churchfield.jpg
 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ - ΠΡΟΒΟΛΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΤΟΜΕΑ
18/09/06

Στοιχεία Προγράμματος: 2325


Ενέργειες προώθησης - προβολής (εκτός γεωργικού τομέα)
Δράση: 1.3.3.2

Περιγραφή: Ο στόχος της δράσης είναι η στήριξη της υλοποίησης των παρεμβάσεων που θα ενταχθούν στην Πρωτοβουλία LEADER + Δυτικής Κρήτης, με την παροχή τεχνικής υποστήριξης προς τους φορείς που συγκροτούν την τοπική κοινωνία και εμπλέκονται στην υλοποίηση των παρεμβάσεων αυτών. Ο στόχος αυτός εξυπηρετείται από την προώθηση προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών παρέμβασης με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών οικονομιών.


Πρόγραμμα: Κ.Π. LEADER+

Αποδέκτες:
Ο.Τ.Α , Ν.Α , Ενώσεις και επιχειρήσεις αυτών , Ο.Τ.Δ , Συλλογικοί Φορείς


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:
3/8/2006-28/9/2006
Προκήρυξη σε περισσότερους κύκλους. Ενεργός κύκλος: 4.
Περιοχή εφαρμογής:
ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ


Η περιοχή εφαρμογής της δράσης αφορά την "καθαρή" περιοχή Leader+ του Ο.Α.ΔΥ.Κ και την επικαλυπτόμενη περιοχή ΟΠΑΑΧ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ΠΕΠ οι οποίες είναι :

ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ LEADER+

ΔΗΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΟΥ
ΔΔ: ΑΔΕΛΕ (Μ), ΠΑΓΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μ), ΠΗΓΗΣ (Μ), ΧΑΜΑΛΕΥΡΙΟΥ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΛΑΠΠΑΙΩΝ
ΔΔ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (Ο), ΒΙΛΑΝΔΡΕΔΟΥ (Ο), ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (Ο), ΚΑΤΩ ΠΟΡΟΥ (Ο), ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΩΝ (Ο)
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ
ΔΔ: ΑΝΩ ΒΑΛΣΑΜΟΝΕΡΟΥ (Ο), ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Ο), ΖΟΥΡΙΔΙΟΥ (Ο), ΚΑΤΩ ΒΑΛΣΑΜΟΝΕΡΟΥ (Ο), ΜΑΛΑΚΙΩΝ (Ο), ΜΟΥΝΤΡΟΥ (Ο), ΣΑΪΤΟΥΡΩΝ (Ο), ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Μ), ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ (Μ), ΓΩΝΙΑΣ (Μ), ΚΑΛΟΝΥΚΤΟΥ (Μ), ΠΡΙΝΕ (Μ), ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ (Μ), ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΙΑΝΩΝ ΜΕΤΟΧΙΩΝ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΔΔ: ΓΟΥΛΕΔΙΑΝΩΝ (Ο), ΚΑΡΕΣ (Ο), ΚΟΥΜΩΝ (Ο), ΜΑΡΟΥΛΑ (Ο), ΟΡΟΥΣ (Ο), ΠΡΑΣΙΩΝ (Ο), ΡΟΥΣΣΟΣΠΙΤΙΟΥ (Ο), ΣΕΛΛΙΟΥ (Ο), ΧΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ (Ο), ΑΡΜΕΝΩΝ (Μ), ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑ
ΔΔ: ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (Ο), ΑΣΩΜΑΤΟΥ (Ο), ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ (Ο), ΣΕΛΛΙΩΝ (Ο), ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Μ), ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΩΝ (Μ), ΚΟΞΑΡΕΣ (Μ), ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ (Μ), ΜΑΡΙΟΥ (Μ), ΜΥΡΘΙΟΥ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΑΡΜΕΝΩΝ
ΔΔ: ΚΑΡΩΝ (Ο), ΡΑΜΝΗΣ (Ο), ΜΑΧΑΙΡΩΝ (Μ), ΣΤΥΛΟΥ (Μ), ΒΑΜΟΥ ΒΑΜΟΥ (Μ), ΓΑΒΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μ), ΚΑΪΝΑΣ (Μ), ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Μ), ΚΕΦΑΛΑ (Μ), ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (Μ), ΞΗΡΟΣΤΕΡΝΙΟΥ (Μ), ΠΛΑΚΑΣ (Μ), ΣΕΛΛΙΩΝ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ
ΔΔ: ΑΝΩΣΚΕΛΗΣ (Ο), ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ (Ο), ΚΑΚΟΠΕΤΡΟΥ (Ο), ΝΕΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (Ο), ΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΥΜΑΤΩΝ (Ο), ΝΕΡΙΑΝΩΝ (Μ), ΠΟΛΕΜΑΡΧΙΟΥ (Μ), ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΔΔ: ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ (Ο), ΚΟΥΡΝΑ (Ο), ΦΥΛΑΚΗΣ (Ο), ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΕΩΣ (Μ), ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΙΟΥ (Μ)ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ
ΔΔ: ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Μ, εκτός του οικισμό Σκονίζο που είναι Ο), ΨΑΘΟΓΙΑΝΝΟΥ (Ο),
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
ΔΔ: ΔΡΑΚΟΝΑΣ (Ο), ΚΑΜΠΩΝ (Ο), ΠΑΠΠΑΔΙΑΝΩΝ (Ο), ΠΛΑΤΥΒΟΛΑΣ (Ο), ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΩΝ (Μ), ΜΑΛΑΞΗΣ (Μ)
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΟΥ ΓΑΥΔΟΥ ΓΑΥΔΟΥ (Ο)
ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ
ΔΔ: ΑΦΡΑΤΩΝ (Ο), ΓΛΩΣΣΗΣ (Ο), ΔΕΛΙΑΝΩΝ (Ο), ΖΥΜΠΡΑΓΟΥ (Ο), ΚΑΡΩΝ (Ο), ΠΑΝΕΘΗΜΟΥ (Ο), ΡΑΒΔΟΥΧΑΣ (Ο), ΡΟΔΩΠΟΥ (Ο), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (Μ), ΒΟΥΒΩΝ (Μ), ΔΡΑΚΟΝΑΣ (Μ), ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (Μ), ΚΑΛΥΔΟΝΙΑΣ (Μ), ΝΟΧΙΩΝ (Μ), ΣΠΗΛΙΑΣ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΔΑΣ
ΔΔ: ΑΛΙΚΑΜΠΟΥ (Ο), ΒΑΦΕ (Ο), ΕΜΠΡΟΣΝΕΡΟΥ (Ο), ΒΡΥΣΩΝ (Μ), ΜΑΖΗΣ (Μ), ΝΙΠΟΥΣ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΔΔ: ΖΟΥΝΑΚΙΟΥ (Ο), ΚΟΝΤΟΜΑΡΙΟΥ (Ο), ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ (Ο), ΜΑΝΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (Ο), ΝΤΕΡΕ (Ο), ΞΑΜΟΥΔΟΧΩΡΙΟΥ (Μ)
ΣΙΡΙΛΙΟΥ (Μ)
ΔΗΜΟΣ ΦΡΕ
ΔΔ: ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Ο), ΠΕΜΟΝΙΩΝ (Ο), ΤΖΙΤΖΙΦΕ (Ο), ΦΡΕ (Ο), ΠΑΙΔΟΧΩΡΙΟΥ (Μ)

ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΑΑΧ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ

ΕΠΑΝΩΧΩΡΙΟΥ (Ο),ΚΑΜΠΑΝΟΥ (Ο),ΡΟΔΟΒΑΝΙΟΥ (Ο),ΣΚΑΦΗΣ (Ο),ΣΟΥΓΙΑΣ (Ο),ΤΕΜΕΝΙΩΝ (Ο)

ΙΝΝΑΧΩΡΙΟΥ

ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΕΦΑΛΙΟΥ (Ο) ,ΒΑΘΗΣ (Ο) ,ΒΛΑΤΟΥΣ (Ο),ΕΛΟΥΣ (Ο),ΚΑΜΠΟΥ (Ο),ΚΕΦΑΛΙΟΥ (Ο),ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ (Ο),ΣΤΡΟΒΛΩΝ (Ο)

ΚΑΝΤΑΝΟΥ

ΚΑΚΟΔΙΚΙΟΥ (Ο),ΚΑΝΔΑΝΟΥ (Ο),ΠΛΕΜΕΝΙΑΝΩΝ (Ο)

ΚΙΣΑΜΟΥ

ΓΡΑΜΒΟΥΣΗΣ (Ο) ,ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ (Ο),ΚΑΛΛΕΡΓΙΑΝΩΝ (Ο),ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΣ (Ο),ΛΟΥΣΑΚΙΩΝ (Ο),ΠΛΑΤΑΝΟΥ (Ο),ΠΟΛΥΡΡΗΝΙΑΣ (Ο) ,ΣΗΡΙΚΑΡΙΟΥ (Ο)

ΜΗΘΥΜΝΗΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΩ (Ο),ΜΑΛΑΘΥΡΟΥ (Ο),ΠΕΡΒΟΛΑΚΙΩΝ (Ο),ΠΟΤΑΜΙΔΑΣ (Ο),ΡΟΚΚΑΣ (Ο),ΣΑΣΑΛΟΥ (Ο),ΣΦΑΚΟΠΗΓΑΔΙΟΥ (Ο),ΤΟΠΟΛΙΩΝ (Ο),ΧΑΙΡΕΘΙΑΝΩΝ (Ο),ΦΑΛΕΛΙΑΝΩΝ (Μ),ΔΡΑΠΑΝΙΑ (Α),ΚΑΛΟΥΔΙΑΝΩΝ (Α)

ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Ο),ΣΑΡΑΚΗΝΑΣ (Ο),ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ (Α)

ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΑΑΧ ΠΕΠ

ΑΡΚΑΔΙΟΥ

ΑΜΝΑΤΟΥ (Ο),ΚΥΡΙΑΝΝΑΣ (Ο),ΧΑΡΚΙΩΝ (Ο),ΜΕΣΗΣ (Μ)

ΛΑΜΠΗΣ

ΑΓΙΑΣ ΓΑΛΗΝΗΣ (Ο),ΑΚΟΥΜΙΩΝ (Ο),ΑΡΔΑΚΤΟΥ (Ο),ΔΡΙΜΙΣΚΟΥ (Ο),ΚΑΡΙΝΩΝ (Ο),ΚΕΝΤΡΟΧΩΡΙΟΥ (Ο),ΚΕΡΑΜΕ (Ο),ΚΙΣΣΟΥ (Ο),ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Ο),ΛΑΜΠΙΝΗΣ (Ο),ΜΕΛΑΜΠΩΝ (Ο),ΜΟΥΡΝΕΣ (Ο),ΜΥΞΟΡΡΟΥΜΑ (Ο),ΟΡΝΕΣ (Ο),ΣΑΚΤΟΥΡΙΩΝ (Ο),ΣΠΗΛΙΟΥ (Ο)

ΘΕΡΙΣΟΥ

ΘΕΡΙΣΟΥ (Ο)

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ (Ο)

ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ

ΚΑΡΑΝΟΥ (ΚΑΡΩΝ) (Ο),ΛΑΚΚΩΝ (Ο),ΜΕΣΚΛΩΝ (Ο),ΟΡΘΟΥΝΙΟΥ (Ο),ΠΡΑΣΕ (Ο),ΣΕΜΠΡΩΝΑ (Ο)

ΣΦΑΚΙΩΝ

ΑΓΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ (Ο),ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (Ο),ΑΝΩΠΟΛΕΩΣ (Ο),ΑΣΚΥΦΟΥ (Ο),ΑΣΦΕΝΔΟΥ (Ο),ΙΜΠΡΟΥ (Ο),ΠΑΤΣΙΑΝΟΥ (Ο),ΣΚΑΛΩΤΗΣ (Ο),ΧΩΡΑΣ ΣΦΑΚΙΩΝ (Ο)

Όροι και προϋποθέσεις:
Το χρονικό περιθώριο υλοποίησης είναι 2000-2008 (τελική ημερομηνία πληρωμών).
Τα άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Τ.Δ., της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER + (Επίπεδο Λήψης Αποφάσεων), της Υπηρεσιακής Δομής της Ο.Τ.Δ. των επιτροπών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων και εξέτασης σχετικών ενστάσεων δεν μπορούν να συμμετέχουν σε επενδύσεις του Τοπικού Προγράμματος, οι ίδιοι, οι σύζυγοι καθώς και οι συγγενείς α΄ βαθμού ή μέσω παρένθετων φυσικών ή νομικών προσώπων.
Για την αποφυγή συσσώρευσης των πόρων τα επενδυτικά σχέδια που ο ίδιος τελικός αποδέκτης (ή και φυσικό ή νομικό παρένθετο πρόσωπο αυτού ή και νομικό πρόσωπο, στο οποίο αυτός μετέχει) μπορεί να υλοποιήσει είτε στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, είτε σε διαφορετικές δράσεις του προγράμματος δεν μπορούν συνολικά να υπερβαίνουν το ανώτατο όριο των 440.000 ευρώ (επιλέξιμος προϋπολογισμός).
Δεν επιτρέπεται η κατάτμηση επενδυτικού σχεδίου καθώς και οι περιπτώσεις ένταξης σε άλλα προγράμματα διαφορετικού ή συμπληρωματικού φυσικού αντικειμένου της ίδιας επένδυσης


Τι χρηματοδοτείται:
Καταχωρήσεις σε ταξιδιωτικούς οδηγούς ή σε ειδικά έντυπα που αφορούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού με πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα της περιοχής και τα προϊόντα της.
Αφίσες - Προβλέπεται η δημιουργία αφισών με διάφορα θέματα ανά διαδρομή ή ανά χωρική ενότητα που θα προβάλλονται μερικά από τα κύρια αξιοθέατα της περιοχής προκειμένου η περιοχή να γίνει αναγνωρίσιμη κάτω από έναν τίτλο που θα χαρακτηρίζει την περιοχή.
Χάρτες- Προβλέπεται η δημιουργία σειράς θεματικών χαρτών βασισμένων σε διαδρομές όπου θα αποτυπώνονται τουριστικές πληροφορίες που θα αφορούν το φυσικό περιβάλλον, το πολιτιστικό περιβάλλον , τις τοπικές επιχειρήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης του αγροτικού τουρισμού. Οι χάρτες θα είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να ακολουθήσει τις διαδρομές αυτές και να μπορεί να γνωρίσει όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής όπως έχουν περιγραφεί στους στόχους του σχεδίου δράσης όσον αφορά το είδος των αξιοθέατων που θα προβληθούν.
Έντυπα-Προβλέπεται ο σχεδιασμός και έκδοση με οδηγού με τίτλο «Οδηγός Αγροτουρισμού και Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων » σε δύο γλώσσες πέραν της ελληνικής . Ο έκτασης 70 σελίδων περίπου οδηγός θα αναδεικνύει ανά Δήμο της περιοχής παρέμβασης τις διαθέσιμες υποδομές, τις επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, τους φυσικούς και άλλους πόρους που σχετίζονται με την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και εναλλακτικών δραστηριοτήτων. (15.000 αντίτυπα)
Ηλεκτρονικοί θεματικοί οδηγοί - Προβλέπεται ο σχεδιασμός και υλοποίηση ενός τουλάχιστον ηλεκτρονικού θεματικού οδηγού σε μορφή DVD ή CD-ROM (1000 τεμάχια). Το θεματικό περιεχόμενο του ηλεκτρονικού οδηγού θα περιλαμβάνει εξειδικευμένα θέματα όπως ορειβατικές και περιηγητικές διαδρομές , τα ενδημικά φυτά ή/και η ορνιθοπανίδα της οι περιοχές Natura της περιοχής παρέμβασης (1000 Αντίτυπα).
Δημιουργία σπονδυλωτού ντοκιμαντέρ DVD


Είδος ενίσχυσης:
Είδος και κατηγορίες επιλέξιμων δαπανών:


Παραγωγή πληροφοριακού και διαφημιστικού υλικού, καθώς και την δημιουργία ντοκυμαντέρ.
Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το σχεδιασμό και εκτύπωση επενδυτικών οδηγών.
Την έρευνα/ καταγραφή πολιτιστικών, λαογραφικών και ιστορικών στοιχείων κληρονομιάς με στόχο τη διατήρηση και ανάδειξή τους.
Κόστος σχεδιασμού ιστοσελίδας και δικτυακού τόπου (web site) και προώθησή του σε ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης.
Το κόστος καταχωρήσεων σε τουριστικούς οδηγούς.
Το κόστος συμμετοχής σε εκθέσεις.
Την διεξαγωγή ημερίδων - εκδηλώσεων ενημέρωσης και προβολής.
Την οργάνωση συνεντεύξεων τύπου
Την κάλυψη δαπανών μετακίνησης και διαμονής δημοσιογράφων γενικού και ειδικού τύπου
Περίπτερα πληροφόρησης (info kiosks)
Ύψος ενίσχυσης: Το μέγιστο ύψος επιλέξιμου συνολικού προϋπολογισμού. Μέχρι 100.000 ευρώ ανά τριετία και μέχρι 70% των επιλέξιμων δαπανών


Προϋπολογισμός:
Διαθέσιμος προϋπολογισμός για την δράση: 149.714,00 ευρώ
Η δράση συγχρηματοδοτείται από το ΕΓΤΠΕ

Αρμόδιος Φορέας
Επωνυμία: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΟΑΔΥΚ Α.Ε.)

Πληροφορίες
Επωνυμία: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΟΑΔΥΚ Α.Ε.)

--------------------------------------------------------------------------------

Χειριστής: Μηλιδάκης Ευστράτιος

--------------------------------------------------------------------------------

Διεύθυνση: Κριάρη 40 & Πλατεία1866 73 135 Χανιά

--------------------------------------------------------------------------------

Τηλέφωνο: 28210 98394

--------------------------------------------------------------------------------

Email: oadyk@oadyk.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Ιστοσελίδα: http://www.oadyk.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται:
1) στην έδρα της Ο.Τ.Δ.: Πλατεία 1866 & Κριάρη Χανιά Κρήτης 73100, (5ος όροφος-Πρωτόκολλο), είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, υπόψη κου Στέλιου Σηφοδασκαλάκη,
2) στο παράρτημα Ρεθύμνου του Ο.Α.ΔΥ.Κ., Μ. Πορτάλιου 5-7, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη επιστολή, υπόψη κας Κεφαλογιάννη Ιωάννας.
Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Ο.Τ.Δ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής επενδυτικών προτάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις για το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από :
1) την Ο.Τ.Δ στα Χανιά, στο τηλέφωνο 28210-98394 ή επιτόπου Πλατεία 1866 & Κριάρη. Υπεύθυνοι: κος Μηλιδάκης Ευστράτιος , κος Δουλαβεράκης Νικόλαος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
2) στο Ρέθυμνο, στο τηλέφωνο 28310-27501 ή 53776 ή επιτόπου Μ. Πορτάλιου 5-7.
Υπεύθυνοι: κος Νοδαράκης Γεώργιος, κα Κεφαλογιάννη Ιωάννα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Πρόσθετα στοιχεία:

Προκήρυξη και πληροφοριακό υλικό: http://www.oadyk.gr/content/view/41/51/

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες