bluehatch.jpg
 

 

 

 

ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΤΟ ΟΡΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ Ω - 3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ
21/01/08

Περίληψη
----------------------
Ένα Λιθουανικό επιστημονικό ίδρυμα, ειδικευμένο στις τεχνολογίες τροφίμων, έχει αναπτύξει ένα μοναδικό λειτουργικό ποτό ορρού γάλακτος, με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Το λειτουργικό μη αλκοολούχο ποτό είναι εύγευστο και χρήσιμο για την ανθρώπινη υγεία. Το προϊόν έχει εξεταστεί καλά και είναι έτοιμο για την αγορά. Το ίδρυμα προσφέρει την τεχνολογία του προϊόντος για μια άδεια ή μια εμπορική συμφωνία, με την τεχνική βοήθεια στην έναρξη της παραγωγής.



Περιγραφή
----------------------
Ένα Λιθουανικό επιστημονικό ίδρυμα, ειδικευμένο στις τεχνολογίες τροφίμων, έχει αναπτύξει ένα μοναδικό λειτουργικό ποτό ορρού γάλακτος με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Το λειτουργικό μη αλκοολούχο ποτό είναι εύγευστο και χρήσιμο για την ανθρώπινη υγεία. Το προϊόν έχει εξεταστεί καλά και είναι έτοιμο για την αγορά.

Η σύνθεση του ποτού: ο ορρός γάλακτος, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα φυτικών ή ιχθυέλαιων θαλάσσιας προέλευσης, τα φρούτα ή το φυτικό χυμό, τα συμπυκνώματα τους, το κιτρικό ή ένα άλλο οργανικό οξύ ζάχαρης, το σταθεροποιητή και το ύδωρ τους. Φυσιολογικά και λειτουργικά πολύτιμα πολυακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (α-λινολενικο, eicosapentaenoic και docosahexaenoic λιπαρά οξέα ή το μίγμα τους), δεδομένου ότι τα λειτουργικά συμπληρώματα του ποτού ορρού γάλακτος και της ομογενοποίησης ποτών είναι θεμελιώδη χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσφερθείσας μεθόδου.

Τα πρόσφατα ερευνητικά αποτελέσματα έχουν δείξει ότι πολυακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν να αποφύγουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις, την υψηλή πίεση αίματος, τη ρευματική αρθρίτιδα, την πολυ-οφθαλμική σκλήρυνση, το βρογχικό άσθμα, και ορισμένες ασθένειες καρκίνου. Επομένως, στους καταναλωτές προσφέρεται ένα υγιέστερο προϊόν από άλλες της ίδιας κατηγορίας που βρέθηκαν αυτήν την περίοδο στην αγορά.

Εκτός από τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το ποτό περιέχει ένα μεγάλο ποσό L(+) ισομερές γαλακτικού οξέος και πρωτεϊ΄νη ορρού γάλακτος.

Αλλα χαρακτηριστικά του ποτού:
· Μοναδική γεύση και άρωμα.
· pH του ποτού - 3,8-4,0.
· Διάρκεια διατήρησης αποθήκευσης σε θερμοκρασία 0-6 ο C - 1 μήνας.

Η τεχνολογία παραγωγής περιλαμβάνει τις διαδικασίες της ανάμειξης, της παστερίωσης, της ψύξης, με το κορεσμό ανθρακικού οξέος και τη συσκευασία του ποτού, για να εκτελεσθεί σε μια συνεχή διαδικασία ή σε χωριστά στάδια. Η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τις επιχειρήσεις που είναι πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν τον ορρό γάλακτος που λήφθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της παρασκευής για τυρί και πηγμένο γάλα.

Το ίδρυμα ψάχνει για επιχειρηματικούς συνεργάτες πρόθυμους να παράγουν το προτεινόμενο νέο ποτό. Προσφέρει την τεχνολογία και την τεχνική βοήθεια στην έναρξη της παραγωγής.

 

ON LINE Σύμβουλος/Επικαιρότητα


 


 

 

 



powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες